۱۳۹۶ اسفند ۲۵, جمعه

چک لیست آموزشی داروهای پیش بیمارستانی

چک لیست آموزشی داروهای پیش بیمارستانی
به تعداد 8 صفحه قابل ویرایش ورد
مناسب دانشجویان گروه پزشکی

فارماکولوژی
اجزا یک شناسنامه دارویی
 مورد مصرف و منع مصرف 
چهار منشاء عمده مشتق داروهای طبی
تقسیم بندی داروها بر اساس گروههای خطر
تقسیمات دستگاه عصبی
اشکال دارویی
اثرات تداخلی گیرنده-دارو
لیست داروهای پیش بیمارستانی 
بصورت جدول

چک لیست آموزشی داروهای پیش بیمارستانی

پاورپوینت مدیریت اعتبارات و موجودی کالا فصل یازدهم کتاب مدیریت مالی نوین استفان

پاورپوینت مدیریت اعتبارات و موجودی کالا فصل یازدهم کتاب مدیریت مالی نوین استفان
راس ترجمه دکتر علی جهان خانی و مجتبی شوری
به تعداد 34 اسلاید قابل ویرایش
مناسب اساتید و کنفرانس دانشجویان

مقدمه
اعتبار و حساب های دریافتنی
اجزای سیاست اعتباری
جریان های نقدی ناشی از اعطای اعتبار
سرمایه گذاری در حساب های دریافتنی
شرایط فروش ها
تجزیه و تحلیل سیاست اعتباری
سیاست اعتباری بهینه
تجزیه وتحلیل اعتبار مشتریان
سیاست وصول مطالبات
مدیریت موجودی کالا
ABC approach
روش مقدار مطلوب سفارش
میانگین موجودی ها در روش مقدار مطلوب
موجودی کالا در سیستم بهنگام

پاورپوینت مدیریت اعتبارات و موجودی کالا فصل یازدهم کتاب مدیریت مالی نوین استفان

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر
به تعداد 15 اسلاید قابل ویرایش

نمونه ای از فعالیت های دارای ارزش افزوده و فاقد ارزش افزوده
ویژگی های فعالیت های باارزش افزوده پائین
Activity-Based costing/ management
مراحل و اهداف مدیریت بر مبنای فعالیت
ABC/Mمقایسه مفهوم اقلام بها و فرآیند در
تجزیه و تحلیل ارزش فرآیند (PVA)
Customer profitability Analysis
تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
نتایج CPA برای مدیران

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری

Rencher .Methods of multivariate analysis کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر

Rencher .Methods of multivariate analysis
کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر
یکی از منابع اصلی درس چند متغیره پیوسته و آزمون دکتری آمار زیستی
به تعداد 732 صفحه pdf
عنایت فرمایید این کتاب تماما به زبان اصلی می باشد.


Rencher .Methods of multivariate analysis کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری (فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر)

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر
به تعداد 15 اسلاید قابل ویرایش

نمونه ای از فعالیت های دارای ارزش افزوده و فاقد ارزش افزوده
ویژگی های فعالیت های باارزش افزوده پائین
Activity-Based costing/ management
مراحل و اهداف مدیریت بر مبنای فعالیت
ABC/Mمقایسه مفهوم اقلام بها و فرآیند در
تجزیه و تحلیل ارزش فرآیند (PVA)
Customer profitability Analysis
تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
نتایج CPA برای مدیران


پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری (فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر)

۱۳۹۶ اسفند ۱۷, پنجشنبه

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.S) در رشته صنایع غذایی
به تعداد 96 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب
عنوان صفحه

فصل اول:1
کلیات.. 1
1-1- مقدمه. 2
1-2- طرح موضوع. 2
1-3- بیان مسئله. 3
الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر:4
1- گلیکولیز. 4
2- لیپولیز. 4
3- پروتئولیز. 5
4- دما5
1-3-1- تعريف پنير. 7
1-3-2- منشاء تاريخي پنير. 7
1-3-3- طبقه بندي واريته‌هاي پنير. 9
1-3-3-1- پنیر اولترافیلتراسیون(UF)11
1-3-4- ارزش تغذیه‏ای پنير. 12
1-3-5- مواد تشکیل دهنده پنیر. 15
1-3-6- سرانه مصرف پنیر. 16
1-4- فرایند تولید پنیر. 19
1-4-1- آماده سازی شیر. 19
1-4-2- آنزيم رنين و انعقاد شير. 19
1-4-3- سينرسيس... 20
1-4-4- رسيدن پنير. 20
1-4-4-1- پروتئوليز. 23
1-4-4-2- ليپوليز. 26
1-4-4-3-گلیکولیز. 28
1-5- تغییر در عطر و طعم پنیر. 30
1-6- تغییر در بافت پنیر. 30
1-7- تسریع رسیدن پنیر. 32
1-7-1- افزایش دمای رسیدن. 33
1-7-2- آنزیم‏های خارجی.. 34
1-7-3- اصلاح سلول‌های باکتریایی از طریق فیزیکی یا شیمیایی.. 35
1-7-4- اصلاح ژنتیکی باکتری‌های آغازگر. 35
1-7-5- کشت‌های کمکی.. 36
1-7-6- محلول‌های آبکی پنیر. 36
1-8- دورنمای تسریع رسیدن پنیر. 36
1-9- اهداف تحقيق. 37
1-10- پرسش اصلی تحقیق. 37
1-11- فرضيه‏هاي تحقیق. 38
فصل دوم:39
سوابق و پیشینه تحقیق. 39
فصل سوم:45
مواد و روش‏ها45
3-1- محل انجام پروژه46
3-2- مواد. 46
3-2-1-مواد اولیه پنیر. 46
3-2-1-1- شیر. 46
3-2-1-2- استارتر. 46
3-2-1-3- نمک... 47
3-3- فرايند توليد پنير به روشUF. 47
دريافت:47
پاستوريزاسيون:47
تغليظ شير:47
پركردن و بسته بندي:47
نگه‌داري در اتاق تخمير:48
3-4- مواد مورد نیاز جهت انجام آزمایش... 48
3-5- دستگاه‌ها ی مورد نیاز:48
3-5-1- میلکواسکن.. 48
3-5-2- دستگاه SPME.. 49
3-5-3- کروماتوگرافی گاز / طیف سنجی جرمی (GC/MS)49
3-5-3-1- اندازه گیری آروما با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی.. 51
٣-6- ارزیابی حسی.. 52
3-7- روش‏هاي تجزیه وتحلیل آماري.. 53
فصل چهارم. 54
نتيجه‌گيري و بحث.. 54
4- نتایج و ارزیابی آزمون‏های پنیر. 55
4-1- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استالدئيد. 57
4-2- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار اتانول. 60
4-3- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار دي استيل. 62
4-4- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استوئين.. 64
4-5 ارزیابی حسي.. 67
4-6- نتيجه‌گيري كلي.. 69
پيشنهادات:70
منابع:71
ضمیمه:76
Abstract:83

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش
به تعداد 40 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب
کلیات و تصریح
تعریف کارورزی
تعریف مدیریت
سازماندهی
اهم وظایف سازمانی کارشناسی دبیر خانه
مراحل کنترل نامه ها
کنترل مکاتبات
تعاریف،اصطلاحات،گردش مکاتبات
اسناد
ارزش اسناد برای دبیرخانه
تنوع پست سازمانی دبیر خانه
دفاتر اندیکاتور و اندکس
وسایل دبیرخانه
انواع قفسه ها
شرح وقایع
آشنایی با مکان
چارت سازمان
تحلیل مسائل اداری سازمان
جمع بندی
منابع وماخذ

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش