۱۳۹۶ اسفند ۲۵, جمعه

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر
به تعداد 15 اسلاید قابل ویرایش

نمونه ای از فعالیت های دارای ارزش افزوده و فاقد ارزش افزوده
ویژگی های فعالیت های باارزش افزوده پائین
Activity-Based costing/ management
مراحل و اهداف مدیریت بر مبنای فعالیت
ABC/Mمقایسه مفهوم اقلام بها و فرآیند در
تجزیه و تحلیل ارزش فرآیند (PVA)
Customer profitability Analysis
تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
نتایج CPA برای مدیران

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری

Rencher .Methods of multivariate analysis کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر

Rencher .Methods of multivariate analysis
کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر
یکی از منابع اصلی درس چند متغیره پیوسته و آزمون دکتری آمار زیستی
به تعداد 732 صفحه pdf
عنایت فرمایید این کتاب تماما به زبان اصلی می باشد.


Rencher .Methods of multivariate analysis کتاب زبان اصلی روشهای تحلیل چند متغیره ویرایش دوم اثر رنچر

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری (فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر)

پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر
به تعداد 15 اسلاید قابل ویرایش

نمونه ای از فعالیت های دارای ارزش افزوده و فاقد ارزش افزوده
ویژگی های فعالیت های باارزش افزوده پائین
Activity-Based costing/ management
مراحل و اهداف مدیریت بر مبنای فعالیت
ABC/Mمقایسه مفهوم اقلام بها و فرآیند در
تجزیه و تحلیل ارزش فرآیند (PVA)
Customer profitability Analysis
تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری
نتایج CPA برای مدیران


پاورپوینت بها یابی برمبنای فعالیت و تجزیه و تحلیل سود آوری مشتری (فصل پنجم حسابداری مدیریت ادوارد بلوچر)

۱۳۹۶ اسفند ۱۷, پنجشنبه

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.S) در رشته صنایع غذایی
به تعداد 96 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب
عنوان صفحه

فصل اول:1
کلیات.. 1
1-1- مقدمه. 2
1-2- طرح موضوع. 2
1-3- بیان مسئله. 3
الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر:4
1- گلیکولیز. 4
2- لیپولیز. 4
3- پروتئولیز. 5
4- دما5
1-3-1- تعريف پنير. 7
1-3-2- منشاء تاريخي پنير. 7
1-3-3- طبقه بندي واريته‌هاي پنير. 9
1-3-3-1- پنیر اولترافیلتراسیون(UF)11
1-3-4- ارزش تغذیه‏ای پنير. 12
1-3-5- مواد تشکیل دهنده پنیر. 15
1-3-6- سرانه مصرف پنیر. 16
1-4- فرایند تولید پنیر. 19
1-4-1- آماده سازی شیر. 19
1-4-2- آنزيم رنين و انعقاد شير. 19
1-4-3- سينرسيس... 20
1-4-4- رسيدن پنير. 20
1-4-4-1- پروتئوليز. 23
1-4-4-2- ليپوليز. 26
1-4-4-3-گلیکولیز. 28
1-5- تغییر در عطر و طعم پنیر. 30
1-6- تغییر در بافت پنیر. 30
1-7- تسریع رسیدن پنیر. 32
1-7-1- افزایش دمای رسیدن. 33
1-7-2- آنزیم‏های خارجی.. 34
1-7-3- اصلاح سلول‌های باکتریایی از طریق فیزیکی یا شیمیایی.. 35
1-7-4- اصلاح ژنتیکی باکتری‌های آغازگر. 35
1-7-5- کشت‌های کمکی.. 36
1-7-6- محلول‌های آبکی پنیر. 36
1-8- دورنمای تسریع رسیدن پنیر. 36
1-9- اهداف تحقيق. 37
1-10- پرسش اصلی تحقیق. 37
1-11- فرضيه‏هاي تحقیق. 38
فصل دوم:39
سوابق و پیشینه تحقیق. 39
فصل سوم:45
مواد و روش‏ها45
3-1- محل انجام پروژه46
3-2- مواد. 46
3-2-1-مواد اولیه پنیر. 46
3-2-1-1- شیر. 46
3-2-1-2- استارتر. 46
3-2-1-3- نمک... 47
3-3- فرايند توليد پنير به روشUF. 47
دريافت:47
پاستوريزاسيون:47
تغليظ شير:47
پركردن و بسته بندي:47
نگه‌داري در اتاق تخمير:48
3-4- مواد مورد نیاز جهت انجام آزمایش... 48
3-5- دستگاه‌ها ی مورد نیاز:48
3-5-1- میلکواسکن.. 48
3-5-2- دستگاه SPME.. 49
3-5-3- کروماتوگرافی گاز / طیف سنجی جرمی (GC/MS)49
3-5-3-1- اندازه گیری آروما با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی.. 51
٣-6- ارزیابی حسی.. 52
3-7- روش‏هاي تجزیه وتحلیل آماري.. 53
فصل چهارم. 54
نتيجه‌گيري و بحث.. 54
4- نتایج و ارزیابی آزمون‏های پنیر. 55
4-1- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استالدئيد. 57
4-2- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار اتانول. 60
4-3- تاثیر دما و زمان نگهداری بر مقدار دي استيل. 62
4-4- تاثیر دما و زمان نگهداری بر میزان استوئين.. 64
4-5 ارزیابی حسي.. 67
4-6- نتيجه‌گيري كلي.. 69
پيشنهادات:70
منابع:71
ضمیمه:76
Abstract:83

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش
به تعداد 40 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب
کلیات و تصریح
تعریف کارورزی
تعریف مدیریت
سازماندهی
اهم وظایف سازمانی کارشناسی دبیر خانه
مراحل کنترل نامه ها
کنترل مکاتبات
تعاریف،اصطلاحات،گردش مکاتبات
اسناد
ارزش اسناد برای دبیرخانه
تنوع پست سازمانی دبیر خانه
دفاتر اندیکاتور و اندکس
وسایل دبیرخانه
انواع قفسه ها
شرح وقایع
آشنایی با مکان
چارت سازمان
تحلیل مسائل اداری سازمان
جمع بندی
منابع وماخذ

گزارش کارورزی در دبیرخانه سازمان آموزش و پرورش


۱۳۹۶ اسفند ۱۳, یکشنبه

پایان نامه ارشد با عنوان تاثیرچند کشتی همزمان بر عملکرد دانه ارقام گلرنگ در منطقه آران وبیدگل

پایان نامه ارشد با عنوان تاثیرچند کشتی همزمان بر عملکرد دانه ارقام گلرنگ در منطقه آران وبیدگل
مناسب رشته های مهندسی کشاورزی در گرایش زراعت
به تعداد 110 صفحه ورد قابل ویرایش

چکیده:1
فصل اول. 2
مقدمه و كليات.. 2
1-1- تاریخچه گلرنگ... 3
1-2- گياه شناسی گلرنگ... 4
1-2-1- ریشه. 4
1-2-2- ساقه. 4
1-2-3- برگ.. 5
1-2-4- گل. 5
1-2-5- میوه6
1-3- موارد مصرف گلرنگ... 7
1-3-1- گل گلرنگ... 7
1-3-2- روغن گلرنگ... 7
1-3-3- پوسته دانه گلرنگ... 9
1-3-4- استفاده از علوفه گلرنگ... 9
1-4- ارقام گلرنگ... 10
1-4-1- ارقام داخلی.. 10
1-4-2- ارقام خارجی.. 15
1-5- آفات و امراض گلرنگ... 17
1-5-1- آفات.. 17
1-5-2- بیماریهای گلرنگ... 17
1-6- شرایط مناسب کاشت.. 18
1-6-1- شرایط محیطی.. 18
1-6-2- خاک.. 19
1-6-3- آب.. 19
1-7- کشاورزی پایدار. 20
1-8- سیستم های کشت.. 20
1-8-1- تک کشتی.. 20
1-8-2- کشت مخلوط.. 21
1-8-2-1- تاريخچه. 21
1-8-2-2-تاريخچه كشت مخلوط در ايران :22
1-8-2-3-انواعچندكشتيبراساسنحوهمديريتگياهانشامل. 22
1-8-2-3-1- چند کشتی متوالی.. 22
1-8-2-3-2-چند کشتی همزمان. 23
1-8-2-3-3-کشت تاخیری و یا چند کشتی پس و پیش... 24
1-8-2-4- راندمان استفاده ازعوامل محيطي در کشت مخلوط.. 24
1-8-2-4- 1- مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از آب.. 24
1-8-2-4- 2-مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از نور. 25
1-8-2-4- 3-مکانیزم های مربوط به افزایش راندمان استفاده از جذب مواد غذایی.. 26
1-8-2-5-اثر مکملی یا جبرانی.. 26
1-8-2-6-معایب کشت مخلوط.. 27
1-8-2-7- رقابت در کشت مخلوط.. 28
1-8-2-7-1-عوامل موثر در رقابت در گیاهان. 30
1-9-کشت گلرنگ در شهرستان آران و بیدگل. 31
2-1- فنولوژي.. 33
2-1-1- مفهوم فنولوژي.. 33
2-1-2- نمو گلرنگ... 34
2-3- اجزاء عملکرد گلرنگ... 35
2-3-1- عوامل موثر بر عملکرد گلرنگ... 35
2-3-1-1- ارقام:36
2-3-1-2- تاریخ کاشت.. 36
2-3-1-3- تعداد بوته در متر مربع. 37
2-3-1-4- تعداد روز تا غوزه دهی.. 38
2-3-1-5- تعداد غوزه در بوته. 39
2-3-1-6- تعداد دانه در غوزه40
2-3-1-7- عملکرد دانه در بوته. 40
2-3-1-8- ارتفاع بوته. 41
2-3-1-9- تعداد شاخه فرعی.. 42
2-3-1-10- وزن هزار دانه. 42
2-3-1-11- وزن خشک بوته. 43
2-4- عوامل موثر بر عملکرد در کشت مخلوط.. 44
2-4-1-گونه های گیاهی.. 44
2-4-2-تراکم کاشت.. 45
2-4-3-نسبت اختلاط.. 46
2-4-4-الگوی کشت مخلوط.. 47
2-5-مزایای کشت مخلوط.. 48
2-6- روش های متداول در کشت مخلوط.. 50
فصل سوم. 54
مواد و روشها54
3-1- زمان و محل اجرای آزمایش... 55
3-2- خصوصیات اقلیمی محل آزمایش... 55
3-3- طرح آماری آزمایش... 56
3-4- ارقام گلرنگ و گیاهان همراه مورد استفاده:56
3-5- روش کاشت:58
3-6- کشت گیاهان همراه58
3-6-1- نخود. 58
3-6-2- یونجه. 58
3-6-3-پیاز. 59
3-7- آبیاری.. 59
3-8-صفات مورد اندازه گیری.. 59
3-8-1-ارتفاع بوته. 59
3-8-2- تعدادشاخههای فرعی میوه دهنده60
3-8-3- عملکرد دانه در هربوته. 60
3-8-4- وزن هزار دانه. 60
3-8-5- تعداد دانه در غوزه60
3-8-6- تعداد غوزه در گیاه60
3-8-7- تعداد روز تاتشکیل غوزه60
3-8-8- تعدادروز تا تشکیل 50% غوزه:60
3-8-9- وزن هر غوزه60
3-8-10- وزن اندام هوایی.. 61
3-8-11- شاخص برداشت.. 61
3-8-12- میانگین وزن تر. 61
3-8-13- میانگین وزن خشک... 61
8-3-14- تعداد دانه در متر مربع. 61
3-8-15- عملکرد دانه در متر مربع. 61
3-8-16- عملکرد دانه در هکتار. 62
3-8-17- میانگین وزن پیاز. 62
3-8-18- میانگین وزن یونجه. 62
3-9- تجزیه و تحلیل داده ها62
فصل چهارم. 63
نتایج و بحث.. 63
4-1- تعداد روز تا شروع غوزه دهی.. 64
4-2-تعداد شاخه فرعی.. 64
4-3-وزن هر غوزه70
4-4- تعداد دانه در بوته. 71
4-5-عملکرد دانه در بوته. 72
4-6-عملکرد دانه در متر مربع. 72
4-7-عملكرد بيولوژيكي.. 74
4-8-شاخص برداشت.. 74
4-9- عملكرد بيوماس گياهان همراه79
4-10-میانگین ارتفاع بوته. 80
4-11- تعداد روز تا 50 درصد غوزه دهی.. 80
4-12- تعداد غوزه در بوته. 81
4-13- تعداد دانه در غوزه82
4-14- وزن هزار دانه. 83
4-15- میانگین وزن تر هر بوته. 87
4-16- تعداد دانه در متر مربع. 88
4-17- عملکرد دانه در هکتار. 89
4-18- میانگین وزن پیاز. 90
نتیجه گیری.. 91
پیشنهادات.. 92
منابع. 94

صفحه
عنوان
فهرست جداول
جدول 3-1- الگوی طرح. 57
جدول3-2- آزمون خاک.. 59
جدول 4-1– نتايج تجزيه واريانس برخی صفات مهم. 67
جدول 4-2- مقايسه ميانگين‌هاي اثرات اصلي.. 68
جدول 4-3- مقايسه ميانگين‌هاي اثرات متقابل. 68
جدول 4-4– نتايج تجزيه واريانس برخی صفات مهم. 76
جدول 4-5- مقايسه ميانگين‌هاي اثرات اصلي.. 77
جدول 4-6 مقايسه ميانگين‌هاي اثرات متقابل. 78
جدول 4-7- نتايج تجزيه واريانس برخی صفات مهم. 85
جدول 4-8- مقايسه ميانگين‌هاي اثرات اصلي.. 86
جدول 4-9 مقايسه ميانگين‌هاي اثرات متقابل. 87
جدول 4-10- ضرایب همبستگی بین صفات.. 93

پایان نامه ارشد با عنوان تاثیرچند کشتی همزمان بر عملکرد دانه ارقام گلرنگ در منطقه آران وبیدگل

گزارش پروژه با موضوع بررسی انواع کارت هوشمند

گزارش پروژه با موضوع بررسی انواع کارت هوشمند
به تعداد 75 صفحه ورد قابل ویرایش

چکیده
از حدود چهاردهه قبل، اولین کارتهای هوشمند به بازار عرضه شدند و به دلیل کاربردهای گسترده آنها با سرعتفزاینده ای در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. یک کارت هوشمند عبارتاست از جسم فیزیکی کارت که یک تراشه رایانه ای برروی آن نصب شده باشد. ظرفیت حافظه این کارت ها بین 1 الی 64 کیلو بایت قابل تغییر است. از طرفی، قابلیت ذخیره سازی و پردازش اطلاعات و نیز، قابلیت بالای مراقبت از اطلاعات ذخیرهشده، کاربرد این کارت ها را به کلیه عرصه های زندگی انسانگسترشداده است. دراین پروژه ضمن معرفی کارت-های هوشمند و اشاره ای به تاریخچه ظهور و رشد آنها،به فناوری انواع کارت های هوشمند پرداخته شده و پس از برشمردن مزایای استفادهاز این کارت ها، به کاربردهای کارت در پنج حوزه مختلف، از جمله: حمل و نقل؛گردشگری؛ فرهنگی – رفاهی؛ پرداخت های روزمره شهروندان و خدمات نیروی انسانیسازمان ها توجه شده است.

الف-چکیده ........................................................................ 9
ب-مقدمه................................................................................ 10
ج-تاریخچه کارت های هوشمند..................................................... 12
د-فصل اول : مشخصات کارت هوشمند.......................... 17
  • .11مشخصات فیزیکی کارت هوشمند............................................ 17
  • 1.2 دسته بندی های کارت هوشمند............................................. 18
  • 2.1. 1دسته بندی بر اساس سطح تماسی .......................................... 18
  • 2.2.1كارت‌هاي هوشمند تماسي(Contact Smart Card)............................ 18
  • 3.2.1كارت‌هاي هوشمند غيرتماسي(Contactless Smart Card)..................... 19
  • 4.2.1كارت‌هاي هوشمند تركيبي(Dual-Interface Smart Card)................ 20
  • 1.2. .5دسته بندی بر اساس نوع تراشه................................ 20
  • 6.2.1انواع تراشه های کارت هوشمند................................... 20
  • 7.2.1تراشه های دارای حافظه............................................... 21
  • 8.2.1مدارهای مجتمع خاص منظوره............................................... 21
  • 9.2.1تراشه های دارای ریز پردازنده.............................................. 22
  • 3.1.افزایش کارایی و سرعت تعامل ....................................... 22
  • 4.1.استانداردهای کارت هوشمند..................................... 23
  • 1.4.1استانداردهای بین المللی کارت هوشمند.......................... 23
  • ISO/7816 2.4.1(استاندارد کارتهای هوشمند تماسی).................. 24
  • 3.4.1 استانداردهای کارت هوشمند غیر تماسی.................... 25
ه-فصل دوم : اجزاء کارت هوشمند............... 26
  • 1.2 اجزای اصلی کارت...................................... 26
  • 1.1.2 چاپ و برچسب گذاری............................... 27
  • 2.1.2 برجسته سازی........................................... 28
  • 3.1.2 تصویر سه بعدی.................................. 28
  • 4.1.2 قاب نشانگر.................................................... 28
  • 5.1.2 اجزای لمسی........................................................ 29
  • 6.1.2 علامت مغناطیسی................................... 29
  • 7.1.2 پیمانه تراشه............................................... 29
  • 8.1.2 انتن.................................................................... 30
  • 22. ریز کنترل کننده های کارت هوشمند.......................... 30
  • 1.2.2 پردازشگر......................................................... 35
  • 2.2.2 حافظه............................................................ 36
  • 1.2.2.2ROM........................................................ 37
  • 2.2.2.2SRAM................................................ 37
  • 3.2.2.2DRAM........................................... 38
  • .24.2.2EPROM ............................................. 39
  • 5.2.2.2 Flash & EEPROM.......................................... 40
  • 3.2 سخت افزار تکمیلی .................................. 40
و-فصل سوم : امنیت کارت هوشمند ............................... 43
  • 1.3 حملات رایج بر کارت های هوشمند ............................... 43
  • 1.1.3 مقدمه برای طبقه بندی حملات ................................. 43
  • 2.1.3 طبقه بندی حمله کنندگان ............................................. 44
  • 1.2.1.3 حملات از طریق خروجی به دارنده کارت و مالک کارت ..... 45
  • 2.2.1.3 حملات از طریق دارنده کارت به خروجی ................. 46
  • 3.2.1.3 حملات از طریق دارنده کارت به مالک اطلاعات ........... 46
  • 4.2.1.3 حملات از طرف صادر کننده علیه دارنده کارت................ 48
  • 5.2.1.3 حملات از طریق تولید کننده علیه صاحب اطلاعات............ 48
  • 2.3 اجرای سریع الگوریتم های رمزی AES در کارت های هوشمند ............. 48
  • 1.2.3 روش ترکیب شده ی AES...................................... 51
  • 1.1.2.3 الگوریتم انتخابی AES........................ 52
  • 2.2.3 برنامه ریزی حافظه ی COS................................ 56
  • 1.2.2.3 روش CSOD...................................... 58
  • 3.2.3 مرحله اجرا ............................................................. 60
  • 3.3 طراحی اصولی پردازشگرهای کارت هوشمند مقاوم در برابر دستکاری ........ 61
  • 1.3.3 حملات هجومی .................................................................. 62
  • 1.1.3.3 باز کردن بسته بندی کارت هوشمند...................................... 62
  • 2.1.3.3 بازسازی طرح ................................................................... 63
  • 4.1.3.3 ریزیابشگری دستی ............................................................ 63
  • 5.1.3.3 تکنیکهای بازخوانی حافظه................................................... 63
  • 6.1.3.3 تکنیکهای پرتوی ذره .......................................................... 64
  • 2.3.3 حملات غیر هجومی............................................ 64
  • 3.3.3 چاره جویی ها........................................................... 66
  • 1.3.3.3 سیگنال حالتی تصادفی........................................................ 66
  • 2.3.3.3 چند شیاره کردن تصادفی ................................................... 68
  • 3.3.3.3 حسگرهای فرکانس پایین قوی............................................. 68
  • 4.3.3.3 نابودی مدار بندی تست....................................................... 69
  • 5.3.3.3 شمارشگر برنامه محدود شده ............................................. 70
  • 6.3.3.3 شبکه های حسگر لایه بالا......................................... 71
ز-فصل چهارم : طراحی کارت هوشمند...................................... 73
  • 1.4طراحی و آزمایش تراشه کارت هوشمند با استفاده از شبکه .............. 73
  • 2.4 طـراحــی و ازمــایش تــراشه کارت هوشمنــد با استفــاده از شبکــه بـــر اساس تــراشه خودکار چرخه ای 74
  • 1.2.4 تراشه کارت هوشمند کار رکن 3 ............................. 75
  • 2.2.4 ساختار زنجیره....................................................... 76
  • 1.2.2.4 پروتکل پیوند خودزمان....................................................... 76
  • 2.2.2.4 انجام قابل سنجش.............................................................. 77
  • 3.2.2.4 تعویض پکت اطلاعاتی ...................................................... 78
  • 3.2.4 ترکیب و مجتمع کردن تراشه کارت هوشمند با استفاده از زنجیره ........ 79
  • 1.3.2.4 ساختار شبکه.................................................................... 80
  • 2.3.2.4 ادابپتور (مبدل برق) رابط شبکه.......................................... 80
ح-فصل پنجم : کاربردهای کارت هوشمند .............................. 82
  • 1.5 کاربردهای کارت هوشمند.......................................... 83
  • 2.5 کاربرد های شناسایی .............................................. 84
  • 3.5 کاربرد های مالی ............................................... 84
  • 1.3.5خدمات حمل و نقل درونشهری و بین شهری......................... 85
  • 2.3.5 خدمات کارت در حوزهگردشگری......................................... 87
  • 3.3.5 خدمات کارت هوشمند در حوزه فرهنگی – رفاهی................... 89
  • 4.3.5 خدمات کارت در حوزه پرداخت های شهروندان..................... 90
  • 5.3.5 خدمات کارت درحوزه نیروی انسانی ................................... 91
  • 4.5 كاربرد‌هاي نگهداري اطلاعات............................................ 91
  • 5.5 كارت‌هاي هوشمند چند منظوره ..................................... 92
  • 6.5 قسمت هايي از تکنولوژی های ساخت کارت هوشمند در ايران........................ 94
ط-نتیجه....................................................... 95
ی-منابع 96

گزارش پروژه با موضوع بررسی انواع کارت هوشمند